• TOR-rent
    #756
    1. hajlamosak túlbecsülni a saját képzettségüket,
    Hajlamosak vagytok elhinni, hogy az állítólag 4%-nyi ismeretetek "stabil" "alapokon" "nyuxik", és nem ismeritek (f)el azt hogy a maradék 96% miatt bizony kukázni kell mindent amiről eddig azt hittétek hogy "stabil" "alapokon" "áll".
    Itt ebben az immár 800 posztosra duzzadt topikban alaposan rávilágítottam, hogy se nem stabil, se nem alapokon, se nem pedig áll a "tudomány"otok.

    2. nem képesek felismerni, ha más ért hozzá,

    Nem vagytok képesek (f)elismerni a konkrét, rövid , bizonyítások után sem, hogy másnak is lehet igaza, és pl. a PI az bizony 2 és 4 között van , nem pedig 3.14'" az értéke. Nem vagytok képesek elismerni , homokba dugott fejjel rohangásztok még mindig itt ész nélkül miközben már mindenki rajtatok röhög, egy egyszerű kérdésre sem kaptam egzakt választ tőletek, nemhogy még magasabb rendűre.

    3. nem képesek felismerni, hogy ők maguk mennyire nem értenek hozzá,

    Ugyanez.. Még azt sem tudjátok, hogy tört számú dimenzióban élünk , hanem itt jöttök idő és tér dimenziókkal miközben még azt az egyszerű definiciót sem ismertétek fel, hogy az egyik (az idő) a tört, és a tér az egész számú dimenzió..

    4. ha fejlesztenek a saját szakértelmükön, képessé válnak annak felismerésére, hogy korábban nem értettek hozzá.

    Remélhetőleg még megélem , hogy ez is megtörténik, és rájöttök , hogy pontosan itt, ebben a topikban van vége a tudományotoknak.
    Utoljára szerkesztette: TOR-rent, 2019.08.31. 21:44:47