• TOR-rent
    #743
    Ajánlom olvass vissza és megtalálod a bizonyítást, hogy hogyan NEM működik az Univerzum, és hogy amelyet ma "fizikának" neveznek az miért nem létezik többé.... hogy hogyan működik ahelyett , fel van írva rá egy új modell, ebből lehet kiindulni jelenleg Sötét Anyag kutatás címszó alatt.. és ezen kívül még más jelentős változások is várhatóak a tudomány összes, de minimum számos területén ezen okok miatt, onnantól hogy a PI egy dinamikus konstans a továbbiakban, melynek értéke 2 és 4 között változik jóval alapvetőbb logikai okok miatt, mint eddig gondolták.

    Ezzel a statikus differenciáltopológiák elavult módszerek , valamint megtalálod a részecskék egy jelentős hányadának az első dinamikus differenciáltopológiai rendszerbe foglalt altérrácskonfigurációinak pontos , determinatív sejtés által felvázolt pontos közelítő értékét, mely mindig egész számok által generált függvények leírórutinjait használja kiindulásként .

    Megtalálod a bizonyítást, hogy az eddigi téridőmátrixok köszönő viszonyban nincsenek a valósággal, ahol a téridő összege bonyolult táblázatok hibásan leírt transzformációi helyett valójában egy egyszerű Hilbert-szerű térben egyszerű, egy darab tört számmal leírható, törtszámú dimenzión mennek végbe az események 4 és a 3 dimenzió között.

    Ajánlom figyelmedbe és ha még mindig nem értenéd akkor várlak szeretettel a tudomány bölcsijében az alapvető kérdés megválaszolásánál:

    ---Hány dimenzió kell hozzá, hogy mérni tudjál egy kört---

    Bizonyításomat van lehetőséged cáfolni. Ha:

    - választ adsz az utóbbi néhány száz posztban felmerült egyetlen jelentős kérdésemre , amelyet most itt fent látsz.
    - és ha választ adsz a Sötét Anyag mibenlétére valamint az utóbbi pár posztban felmerült problémákat a "tudományoddal" kapcsolatatban tisztázod.