• defiant9
    #658
    "A találkozási pontok száma még itt is 3 darab lehet,"
    A lehet miatt úgy veszem hogy erről nem tudsz érdemi információt adni.
    Egyébként az mit jelent hogy:
    "azt a helyet ahol 3szor találkozik egyenesként és egyszer görbeként önmagával PROTONnak nevezték"
    Ezt vizuálisan hogy kell elképzelni? 1 egyenes átmegy egy ponton aztán valami miatt elkezdenek görbülni hogy aztán ismét egyenesként átmenjen, aztán megint, aztán negyedikre már nem jön össze és görbeként halad át? Mi van ha negyedikre is összejön az egyenes állapot, akkor mi lesz? Mi lesz ha 567.-re is egyenesként megy át? Eleve mitől kezd el görbülni? Mi van ha egy másik ponton halad át ahol már van 267 másik görbe?

    "a különbséget a töltést az eltérő altérrácsszerkezet adhatja."
    Ismét csak feltételes mód, és a protonról beszélünk ami egy rég felfedezett részecske, kvarkokkal pedig koherens modell építhető. Occam mit mondana erre?

    "A gyorsabban haladó proton idő altere emelkedni kezd"
    Ezt grafikusan hogy kell elképzelni? Mi történik a metszéspontban? A sebesség az vektoriális, tehát X,Y,Z+N adattal írható le. Hogy tárolja ezt a rács. Mi történik ha görbékkel ha ütközik két részecske rugalmasan/rugalmatlanul. Semmit nem mondtál arról hogy adott sebesség(energia miatt) létrejövő számtalan új részecske görbéje hogyan is születik meg a korábbi két görbe(egyenes)találkozási pontokból

    Egy statikus téren áthaladó töltött részecske mozgása miként változik, mi a görbék kölcsönhatásának ábrázolási módja, hogyan kell elképzelni?

    Ez az alternatív jövő eléggé bullshit hangzású, semmit konkrétumot nem tartalmaz, csak egy látszólagos válaszadás nem érdemi.