• Montar
    #76
    Ugye, nem gondolod komolyan érvelésed? KI nem szarja le, hogy mely országokban jártál? De még az is kevés, hogy éltél amerikában pár évet.
    Ember, a te védenced, a csakis nagyszerű egybesültálmok ( és persze a brittek) követték el a drezdai terror bombázást, Hirosima elleni atomfegyver bevetést ( tudom, érvelni lehet e mellett is), a csúfos végű vietnámi kalandot, és számos ország diktatúrájának létrehozását, annak fenntartását.
    Ezek mögött jórészt gazdasági érdekek voltak, vannak. Így, baszki, kurvára jól lehet élni egy ország naiv lakosságának, lehet mutogatni a valóban nagyszerű amerikai városok képeit, és érvelni annak felsőbbrendűsége mellett. Ha van pofád és képed hozzá... Millióknak kellet elpusztulniuk azért, hogy ez az életszínvonal, és jólét létrejöjjön.
    Ebből a nézőpontból minden és mindenki ellenség, amely ezt veszélyezteti. Ellenség Oroszország, mert eszméletlen természeti kinccsel rendelkezik, a fegyvereladásoknál, atomenergetikában komoly piaci szereplő, és ezek nem tetszenek a tengerentúli érdekeknek. Ezért lehet és kell hülyíteni olyanokat, mint amilyen Te is vagy, elég csak annyit leírni, hogy oroszok, meg Putyin, és egyből teli torokból jön az automatikus russzofób megjegyzések tömege. Igen, Te egy russzofób droid lettél, agymosott.