Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • Árnyvadász
    #22
    Nekem nem okozott problémát. A társak/ellenfél felett lévő nevek/színek miatt teljesen beazonosítható ki van veled és ki ellened. Mindegy mennyire sötét helyen volt e. Például a barlangos pálya belső részei az tipikusan ilyen helyszín. Fényerőhöz nem nyúltam hozzá.

    hawkie22: NVG vagyis night vision goggles néven futott még szombaton ez a játékmód. Aztán nem láttam többet. Itt az volt a különleges, hogy nincs iron sight, helyette lézerfény adja az irányzékot, ahova lősz és így azért nehezebb célozni. No meg este van és mindent abba a tipikus zöldes fényben látsz, kisebb látómezővel.

    Tegnap megjött a Realism játékmód is, de ez nem a hardcore megfelelője. A sebzés nem változik ugyanis, HUD viszont nincs. Hétvégén sikerült eljutni a lvl30-as szintre (maximálisan elérhető itt a béta alatt). Nagyon jó volt, bár ez még egy igen korai verzió (0.1xxx) és bőséggel volt benne hiba.

    Amiket észrevettem: Cyber Attack játékban a bomba hatástalanításánál nem csinált semmit a program F gomb megnyomására. Időnként, bár ritkán egyszerűen eltűntek a fegyverek a kezemből, még ütni sem tudtam.

    Legidegesítőbb viszont nem ez volt. Sok meccs elkezdődik úgy, hogy kevesebb a létszáma az egyik csapatnak. Vagy épp meccs közben alakul így, de a kilépő játékosok helyére nem érkezik be újabb. Van amikor igen, de az esetek többségében hátrányba van az a csapat ahol kevesebb az ember. Ezzel gyakorlatilag szinte biztosan veszt az a csapat aki létszám mínuszba kerül. Persze lehet ez is hiba volt.

    Amúgy konzolosok (xbox, ps4) és pc-sek is teljesen jól megvoltak, én legalábbis nem éreztem se előnyt, se hátrányt, ha vegyes felállású csapattal mentem. Hátrány akkor ért, ha a pingem felment 100 fölé, de ez is elég ritka volt, de ha volt, akkor 10-ből 9-szer biztosan leszedett az ellenfél. Így ezekből a meccsekből kiléptem.

    A Ground War is igen jó móka. Ez szinte egy az egyben BF, csak itt valamelyest lineárisabban vannak a pontok elhelyezve. Viszont ez már megköveteli az erősebb processzort, itt már voltak zavarok az erőben nálam. (i5 haswell nem volt elég ide.) De lehet betudható még a korai változatnak, bár nem hiszem.

    A lényeg: Biztos vétel. Nagyon jó COD lett. Méltó a nagy elődökhöz. Szombat, vasárnap amennyi időt rá tudtam szánni azt beletettem. Nem bántam meg. Szerintem ma már lejár a béta, mire hazaérek, de a hétvégére "kikodoztam" magamat. :)