Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • hawkie22
    #16
    Na, egy kicsit belepillantottam a bétába, nem lett rossz.
    1. Grafika jó, bár egy picit szerintem még fognak ezen finomítani, hogy még szebb legyen.
    2. Rengetegen voltak a bétában eddig, valszeg a crossplay lehetösége miatt.
    3. Remélhetöleg a teljes játékban ezt a lehetöséget kiveszik vagy legalábbis beleraknak olyan lehetöséget, hogy lehessen választani, kik ellen akarsz játszani, mert konzolosok ellen a konzolon meglévö Aiming Help lehetösége miatt a PC-sek alapból hátrányból indulnak.
    4. Felmentem egyelöre lvl8-ig, több játékra ma nem volt idöm, eddig megnyitottam az összes classt (assault, ghost, demolition, sniper meg még valami), pár fegyvert és segédeszközt, rengeteg a választék, amiket a szintek meglépésevel érhetsz el.
    5. Többféle kinézetü karaktert választhatsz, mindkét oldalhoz van kb. 8 különbözö kinézet, amiket a szintek meglépésével nyithatsz meg
    6. Lootbox-al nem találkoztam a bétában
    7. 5-féle játéklehetöség van a bétában, ebböl nekem a Team Deathmatch és a Domination tetszett. Szerencsére egyelöre a Battle Royale-féle hülyeséget kihagyták, emiatt pörgösebbek a meccsek, de érdemes csapatban rohangálni, nem szólózni. Haverokkal, fejessel, TS-en vagy Discordon nyomva jó móka lesz ez
    8. Már most lehetett találkozni klánokkal, nyilván ök kicsit összehangoltabban nyomták a pályákon, többségük lvl20-21 körül volt az elérhetö 30-ból.
    9. Mindent összevetve nem lesz ez rossz, van egy-két dolog, amin még csiszolni kell szvsz, de jó lesz ez.