Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • Árnyvadász
    #108
    Erős időszak jön az biztos. Szerintem is megérte, de azért foglalkozhatnának majd a javításokkal, mert lenne mit. Tegnap például már volt dev error is nálam a szokásosnak mondható 3-4 kifagyással együtt. Aztán újra jött egy 7 GB-os letöltés. Vagy újra letöltötte a korábbit? Nem tudom, minden esetre a shadereket újratöltötte megint a menüben (kampány, multi egyaránt), viszont ez lényegesen gyorsabb volt, mint elsőre.

    Változás: Mintha élesebbek lennének a textúrák, de lehet csak én beszélem be magamnak. Futás kifejezetten jó egyébként, talán jobb mint előtte, főleg a nagyobb méretű, létszámú pályákon tapasztalom. Multi olyan 75-125 fps közt megy, átlagban hozza a 90-100 közti értékeket, ami nem rossz. Ha modernebb cpu-m lenne, akkor 120-140 biztos meglenne stabilan. Mindegy, egyelőre jó ez így is.

    Sajnos sokkal jobban lefáraszt, mint az Overwatch. Itt a célzásra jobban kell koncentrálni, az egész meccs alatt koncentráltabb figyelem szükséges és állandó készenlét. OW-ban azért a karakterek váltása pihentetőbb volt. Ha huzamosabb ideig játszom, akkor megérzem. Csuklóm, kezem is tökre kivan most. Igaz péntek óta szerintem nyomtam vagy egy laza 25 órát. Nem csodálom, ha pihentetni kéne.