Bevallom, egy kissé kezdesz fárasztani. Nagy népnevelőnek tartanak, de a butaság ami süt belőled már kezd túlnőni a tűrőképességemen.
És mivel szerencsére [Darth Vader:] nem én vagyok az apád, de még a tanárod se, így nem az én dolgom a fejedbe verni a VITA és érveléstan alapvető szabályait (se).
Most attól tekintsünk el, hogy teljesen vakvágányra vitted a topicot, és annyira OFFTOPIC-ba, hogy már köze sincs a cikkhez.
Végülis admin nem jár erre, maga a fórum világ is haldoklik a face óta ... szóval hagy menjen.
Ott viszont már nekem gurul el a gyógyszerem, amikor linkelten hazudsz:
" A #107-ben jött először elő az ár, amit speciel én írtam."
Tudod, ha más nem, legalább ezt követően viselkedhettél volna férfiként (már ha az vagy és annak is "tartod" magad ... honnan tudjam én azt.)
Nem szégyen leírni, hogy bocs, hülyeséget írtam. Revideálom.
Vagy írsz egy elnézést, rosszul fogalmaztam kezdetűt, és kifejted mit is akartál ott írni, és hogy sikerült ott így elb-szni.
Tudod, az írás azért van, hogy kifejtsd amit gondolsz. Igen, gyerekeknek, meg kezdőknek, meg más anyanyelvűeknek nem megy olyan jól, gyakorolni kell. Az önkifejezés alapvető módszere. És ha nem megy, újra próbálkozni.
De a h-lyeséget magyarázni ... na az már tényleg az önégetés a köbön kategória. Az ilyen "kínos-kínlódós" filmeket se bírom, nem tudok azonosulni a színésszel.
Ennyit erről, remélem tanulsz belőle. Lássuk az érdemi részt.
Unalomig ismételgeted, hogy rosszak a számaim, de te magad a saját légből kapott számaidat (már amikor van egyáltalán) SEMMIVEL se támasztod alá. Vagy igen, de akkor meg újságírói találgatásokkal. Ezt mint érv és tény elfogadni NEM LEHET. Ez a mendemonda kategória. Próbálkozz vele bíróságon, majd meglátod milyen nagy ívben fognak kipenderíteni a tárgyalóból.
A nem ismerek, nem publikus ... ez nem érv, ez nem tény. Ez a tények HIÁNYA.
A hasra ütésre kitalált dolgaid amit viszont tényként tálalsz, még a "szerintem" jelzőt se használva ... ez pedig a szín tiszta hazudozás kategória. És itt már én kérek elnézést, hogy te le merted azokat írni. Nem te, mert te még véded is a h-lyeséged. Egy 5 éves gyereknél ilyenkor mosolyog az ember (persze jocóka, felrúgod a labdát a holdra), de egy felnőttnél ledöbben.
A többi amit írtál tisztán TROLLKODÁS.
Se egy érv, se egy tényadat, se új információ, se logikai levezetés, se egy érvelés, se egy példa ... szín tiszta trollkodás.
Amit meg is értek, lévén nem szakember vagy, se végzettséged, se ismereted a témában nincs. Még véresszájú amatőrnek is túl nagy az amatőrséged.
Mint egy droid akinek beragadt a lemez, újra és újra ugyanazokat az ostobaságokat ismételgeted.
Közben 2 mondatot nem tudsz elolvasni és értelmezni.
És az isten szerelméért, legalább a szalmabáb érvelési hibának olvass már utána hogy mit jelent ! Mert vagy 20x használtad helytelenül ... ok valójában kizárólag csak helytelenül használtad. Kíváncsi voltam mikor jössz már rá, hogy azt se tudod mit jelent, de ez már nekem kínos.
Rengeteget új dolgot tanultam. Na nem hála neked, hanem a saját kutatómunkámnak. Pl amit linkeltem IR megfigyelő kamera annyira tetszik, hogy szerintem lecserélem a régieket a házon. A Xiaomit már nem sokat használom, de lehet az új dashcamra veszek filtert a glare kiszűrésére. Az autóba való TermoIR rendszer ugyancsak felkeltette az érdeklődésem, de azon még vacilálok. Ezen a téren még mindig a Knight Rider 2000-ben bemutatott technológia az, amit (el)várok a gyártóktól.
Szóval szerintem el is értünk ennek a vitának a végéhez.
Tovább nem fogok gyermeteg társalgásodban részt venni, mert nem látom értelmét.