• zetortraktor
    #3
    Ehh, akartam neked keresni olyan kommentet, ahol marhaságot írtál előzetesen, de az sg ősbéna, nem lehet ilyesmit, így 2016-is visszanéztem a fórumot, de csak azt látom, hogy ha egy topiknál te szóltál hozzá utoljára, de olyat nem, hogy buktának vársz egy sikerfilmet.

    Viszont.

    Találtam két hírt, amihez hülyeséget írtál, amiből látszik, hogy egyrészt nem tudsz szöveget értelmezni, másrészt nem értesz annyira a bevételhez.

    Utóbbihoz itt van ez: https://sg.hu/forum/uzenet/1484034184/3 - itt okoskodsz azon, hogy visszajön-e a pénz, és azt hiszed, hogy ez a cél, mert nem érted, hogy a támogatás és a befektetés nem ugyanaz. az állam nem azért támogat egy filmet, hogy az a pénz visszajöjjön (mert nem neki jövedelmez), hanem azért, hogy elkészüljön.

    előbbihez itt van ez - kísértetiesen hasonló a kommented, mint itt: https://sg.hu/cikkek/film/125543/a-magyaroknak-sem-jott-be-az-alien-covenant - nem értesz egy pofonegyszerű, a hírben is leírt dolgot. pedig két különböző dologról szóló hírt linkeltél: az első arról szól, hogy valamit sokan láttak. a második arról, hogy nem tetszett a nézőknek. és te nem érted. ott is lehet igaz a két kijelentés egyszerre