• TokraFan
    #420
    "De ha akarom addig csűröm csavarom még úgy értelmezem"

    Pontosan ettől veszélyes, nem érted? A legvadabb hülyeséget is önbecsapásig lehet csűrni, csavarni! Éppen ezért nem szabad mindenféle idióta agymenést tanítani az iskolában. De inkább a kérdésre válaszolj! Hogyan értelmezed másként azt, amikor az egyik esetben azt mondja, "Nem békességet hozok...", míg a másikban meg azt, hogy "Békességet hozok"? Ilyen szögegyszerű ellentmondást már csak képes vagy még Te is feldolgozni nem?

    "hogy megértsd a hívőt amiről amúgy a beszélgetésünk megy."

    Nem! A beszélgetés arról folyik, miért nem szabad iskolában vallási butaságokt _tényként tanítani_. Fentebb saját magad is megadtad erre a választ! Egyébként pontosan tudjuk, hogyan működik a hívő. A vallásos hit a logikus és értelmes gondolkodásra képtelen emberek önbecsapása, önámítása, és valóságtagadása, mindenféle bizonyítatlan, értelmetlen marhaság által. Lásd: jézus akit imádnak, tényként kezelnek, miközben épp most navigáltad bele magad, hogy nem is létezett csak mese az egész.

    "Többet nem írom le mert már unom. Azt viszont látom, hogy sokan hisznek benne. Engem ez nem zavar téged meg igen.

    Én meg azt nem fogom többet leírni, hogy az iskolában történő oktatása zavar és nem az, hogy felnőttként ki, milyen baromsággal kábítja magát! Nem kéne többször leírnod neked sem azt, amire ezt válaszként leírtam már hetekkel ezelőtt is, csak persze ismét nem vettél róla tudomást és notórius módon visszatérsz ide. Kronológiai sorrendről hallottál már?

    Az meg csak a szokásos "megoldásod", hogy ha már beszorultál a sarokba az érvek miatt, akkor értelmes válaszok helyett csak hirtelen azzal tudsz hárítani, hogy te nem is vagy hívő, neked nem kell válaszolni! Egyértelműen hívőként működsz!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.03.16. 20:37:09