• TokraFan
    #194
    "De , hogy ki hogyan viszonyul istenhez és a gyerekének ő akar-e vallásos oktatást vagy sem neked NULLA közöd van. Nem a te dolgod. Mint ahogy neki sincs ahhoz, hogy te hiszel vagy nem."

    Akkor már csak azt kéne megértened, hogy mindent a maga helyén kell kezelni! Jelenleg -ismét-, a vallás erőszakoskodik és próbál kényszerrel téríteni azzal, hogy betolakodtak egy olyan intézménybe, ahol semmi keresnivalójuk nincs! Mert már nem elég nekik, ha van a templom ahová a már eleve hívő emberek bármikor elmehetnek, nekik az kell, hogy akt ez a hülyeség nem érdekel, az is kényszerítve legyen az elszenvedésére!

    Nem tudom mit szólna a hitközösség, ha holnap törvénybefoglalnánk, hogy minden egyes templomba ki kell rendelni egy fizikust vagy bármilyen természettudományos munkatársat -amit a templomban dolgozóknak tűrnie kell-, mise után pedig kötelezően részt kell vennie és végig kell hallgatnia a nyájnak egy természettudományos előadást?

    Kérlek azt nézd meg, ki tolakodott be a másik életterébe, és ki nem tette ezt meg! A gyakorlatot nézd, ne a levegőbe beszélj!