ATLAS
  • PiszkosFred
    #493
    Egyelore (es gyanitom, hogy kesobb sem) nincs annyi lehetoseg, mint az ARK-ban, igy nagyon sokan abbahagyjak par het utan.

    A jatekosok szama novekszik az elmult idoszakhoz kepest, ez jo - ertem ezalatt, hogy pve eu szerveren a korabbi 3-4 fo helyett/grid 25-30 fos gridek vannak, foleg lawless teruleteken - csak hat ezek kozott sok az uj szolo jatekos, aki megepiti az elso "par kockas" bazist, az elso sloop/schoonert majd elindul valamerre es aztan megunja. Nagy korforgas van, es keves a jatekban marado es esetleges szovetsegeseket, egyuttmukodo kollektivakat kialakito jatekos. Kiveve a kinaiakat es az oroszokat, de veluk meg a kommunikacio kb Zuzu Petals szintjen van.

    A wipe utan en is osszeszedtem egy rakas penzt, egy rakas harvester allatot (zsiraf, elefant, rhino, medve), igy kb barmit barmikor megepitek (3-4 ora alatt egy Galleont is, ha kell) egy 2x bonusz hetvegen, csak minek? Egy par kockas bazis meg 1-1 allat boven eleg minden alap dologra.


    A hajozas tovabbra is lassu, es amig kisebb szintukent kezdetben menekulsz/kerulgeted a ship of the damnedeket, addig kesobb nagyobb szintukent egy ido utan mar az agyugolyot is sajnalod rajuk.

    A kek es feletti receptekhez szukseges extra nyersanyagert 4-5 gridet utazni csak azert, hogy grindelj ott is, majd menj vissza vele a bazisra - alapbol nem lenne gond ezzel, ha ez nem azt jelentene, hogy ha belekezdesz most, akkor a kovetkezo 2-3 oraban nem tudsz kvazi "kiszallni". Ha beledkot egy-ket ship of the damned, akkor meg tovabbi ido, akar kikerulod, akar lenyomod oket.

    A Taming eleinte jo es szorakoztato, de aztan ez is csak egy szukseges kotelezettseg, kozel sem annyira izgalmas es valtozatos, mint az ARK-ban. A paroztatas/szaporitas izgalmas lehet, azt akarom meg kiprobalni, mert az egyelore kimaradt, de meg bele kell asnom magam, hogy mennyire es mi valtozott az ARK-hoz kepest.

    Oke, az unalomig eltelik 100-200 ora es ez az ido az marhajo es szorakoztato, de amikor vege ennek, akkor mar csak unalom van. Neha balnazol, vagy osszealltok es bossokat oltok, de az is csak eloszor erdekes. PVE-n nincs miert fejlodni es fejleszteni a hajodat, ellentetben a PVP szerverekkel, ahol nincs idod unatkozni es ahol muszaj a legjobbnak lenned, vagy torekedned ra. Csak, nekem meg ahhoz nincs idom, turelmem es idegrendszerem :)


    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.30. 15:03:46