Nomad90Hun#608
Értem amit mondani akarsz, és elhiszem ,hogy erre is van közönség, de ahogy én érzem az emberek min. 50%-át nem ez fogta meg a dologban. Amit írsz azzal kapcsoaltban kicsit olyan sokat akar a szarka.... érzésem van, mert annó mikor diablo 3-aztam még vmikor season 12 körül akkor is mindig voltak ilyen "HC arcok" akik 3 nap alatt már paragon 200+ szinten voltak, aztán 1 hét múlva sehol nem voltak már.
Abban is egyet értek, hogy jelenleg ami a játékban van pve téren (pvp-ről nem tudok nyilatkozni) az máshol kb a tutorial küldetés tartalma, és itt visszatérek az előző bekezdésemhez, hogy amíg ilyen szarka módra erölködik sok-sok ember addíg a fejlesztőknek nem lesz világos hogy kontent kell, az ha 1-ik napról a másikra hirtelen letenné 2-3 millió player a gamet az talán felnyitja a szemüket, mert csak a pvp-ben nem lehet ellenni, azt meg már meg sem említem, hogy mennyire ideggörcs állapotban lehet egy pvp player egy "rosszabb" nap után. Sajnos ez valahol kultúrális betegség szerintem ami valahol koreában kezdődött x évvel ezelőtt, és sajnos átterjedt az egész világra, félre ne érts / értsetek örülök, hogy a gaminget / e-sportot ma már egész jól elismerik, de ennek hosszú távon sok lelki tolószékes ember lesz a vége.