• zetortraktor
    #4
    Csak nem érted, mert rossz dolgokat hasonlítasz össze. Nem egy másik napon és másik csatornán adott sorozatot kell venni (a Halálos fegyver és a 6M ma már elég scifi lenne, jó az 3-nak is - ami egy CBS-nél katasztrófa lenne, a Foxon viszont bőven jó). A másik kettőnél már egyezik a csatorna, de ott a nap a gond, pénteken sokkal kevesebben tévéznek, és egy Hawaii 9 évad után hoz annyit, miután folyamatosan csökkent a nézettsége. Egy Magnumos kezdésből mennyi maradna a 9. évadra?

    A lényeg, hogy hasonlítsd össze az adott nap sorozataival a Magnumot - vagy akár a tavalyi, ekkor adott sorozatokkal. Egy dolog, hogy előtte sokkal nézettebb sorozatok mentek a csatornán, de egy ilyen, totál közepes kezdéssel jövő hétre legalább harmadával még meg is fog zuhanni. Egy Magnum címtől nem ennyire közepes nézettséget várnak, hanem mondjuk olyat, ahogy kezdett a Manifest ugyanezen a napon, nem?

    A lényeg, hogy ha egy új sorozatot indítanak ekkora kampánnyal, akkor nem pénteki, régi sorozatokhoz képest akarnak "teljesen jók" lenni.