• TokraFan
    #138
    A topik nagy része arról szól, hogy a vallásos ember ilyen, meg olyan

    ??? What??
    Hamvastól idéztem, ahogy kérted (megjegyzem, ennél durvábbak is vannak tőle). Már bocs, de ilyen "minőségben" írni emberekről, bizonyosan nem értelmes és nem egy intelligens emberre vall. Inkább egy gőgös vallási fanatikus suttyóra.
    Jelezném egyébként, hogy az ateisták elleni kirohanása után a könyvét mindenféle ezoterikus baromsággal folytatja, pl. szerinte 3 alap/ősfolyadék létezik (hideg/meleg/közép???). A többi szerinte nem "ősfolyadék"???, csak ezek azok -de eleve értelmezhetetlen az egész marhaság-, ráadásul ezeket még csoportosítja is, miszerint meleg folyadék három van: a víz??, az olaj?? és a bor???. Hideg folyadék szintén három: a tea (kávé),a sör és a tej???. A középen csak az alapnedv van: a vér!!!...Hubazz... Na itt már letettem a "könyvet", mert az agyam összes szinapszisa az összeomlás határára került, és minden egyes sejtje nyomatékosan a tudtomra adta, hogy perceken belül megöngyilkolja magát ettől a mérhetetlenül ostoba, primitív marhaságtól.

    Szóval Te állítod itt kezdetektől fogva, hogy az egyedüli üdvözítő út csak a hiten keresztül vezethet, aztán ajánlottad is hamvast a témában, aki az egész mondandódra paradox módon egy kiváló _ellenpélda_. Ez a gőgös, másokat lesajnáló, leszarozó világnézet lenne az üdvözítő? Na ne röhögtess! Az ilyen hamvas félék küldték máglyára annak idején ártatlan nők ezreit, csak mert azok valamiért éppen nem illeszkedtek a napi fantazmagóriájukba. Ha ilyen emberi lélekhez vezet az un. "szeretetvallás" követése, akkor még sokkal messzebb el kell kerülni, mint azt eddig gondoltam!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.07.19. 00:01:56