Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Tudományos hírek fóruma
Oldal:

Cikk olvasása: Az 1970-es évek óta csökken az emberek intelligenciája
Ugrás a topicra
  • defiant9
    #83 2018.06.16. 12:18
    Engedjük el, De rögzítsük hogy állítottál egy képtelenséget amit nem tudtál alátámasztani.

"Nekem józan paraszti ésszel úgy tűnik, hogy az intelligencia, és az agy bonyolultsága közt van összefüggés. (Legjobb tudomásom szerint, legalábbis) egy agy összetettségére pedig lehet következtetni, egy kis darabból is."
    Értem én hogy ezt gondolod. Ahogy kértem már, várom a hivatkozást amivel alátámasztod azt hogy egy agymintából megmondod hogy az illető IQ-ja 180 vagy 80, Véleményem szerint ilyen módszer nincs, ergó ezen állításod is megalapozatlan.

" Ne nevettess már kérlek. A cikk 50, defiant9 800 évről beszél!!!!"
    Soha nem írtam le a 800-as számot sem az 50-et. Az 50-es hsz-ban pedig egyetlen egy szám sincs. Zavaros amit írsz.

"Maradjunk abban, hogy amit defiant9 írt, az úgy fasság, ahogy va"
    maradjunk abban hogy amit defiant9 ír az tudományosan alátámasztott, amit te írsz az csak egy kitaláció. Ilyen időtávlatból amit vizsgálni tudnak az kb. az agyforma. A várakozásnak megfelelően ez is az evoluciós változások tárgyát képezi, pl:
    video
    Analyses and comparison of these endocranial shape variations revealed that the present-day human shapes overlapped with the specimens from the Upper Paleolithic era, which means that brains became rounded between 100,000 to 35,000 years ago. This is later than when Homo sapiens evolved to have the larger brain size we still have today.
    Az öröklés/genetikai változások mindaddig az emberi faj részei ameddig nem lesz mindenki klón, ezen elv léte teljesen független a vizsgált időtávtól, ennek tagadása egy dante73 féle fasság.
    Válasz 'Dante73' üzenetére (#82)
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2025 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés