• Macropus Rufus
    #3
    "Angry Birds kapcsán sem. Úgy vélte, hogy a program a karakterekből és a játékosok hozzá fűződő érzelmi kapcsolatából profitál, amitől eltekintve egy meglehetősen buta játék."
    miért is az? Számomra buta játék pl. az NFSU1-2 (esetleg a MostWanted) után az összes NFS játék. Akkor most mi a helyzet okoska...?
    Megjegyzem: az összes játék az érzelmekre hajaz. Hiszen ha nem fog meg a játékban semmi akkor miért is játszak vele? És igen, ez már egy érzelmi kötődés, mert tetszik a grafika, jó a játékmenet akármi. Szóval az ő NFS játékai is az érzelmekre (meg az NFS név nosztalgia faktorára) építenek. Mert másra már nagyon nem tudnak, ui. a játék buta. :p
    (csak így zárójelben: és qurvára igénytelen is. Az első NFS az igen. Az adott az igényeségre. A pályák ne fikciók voltak, hanem valós útszakaszokat digiztek be. A kocsik nem szimulált fizikával mentek, hanem konkrétan végig vitték a kocsikat a szakaszokon, és a gyűjtötték a kocsi viselkedéséről az adatokat. Ezt használta a játék fel, stb... Oda figyeltek rá na. Most meg évente kibasznak valami sz@rt. Ami nem nyújt olyan játékélményt, hogy késztetést érezzek arra, hogy még legalább 3-4 alkalommal végig kell játszanom. Monjduk ezzel nagyon sok mostani játék így van vele. Bezzeg a Lemings :) :) vagy a Gobliins1-3 :)) )