Fallout 76
  • PiszkosFred
    #3138
    1. Idovel lesz ra perk, addig egyel meg mindent, amit talalsz. Elotte azert fozd meg. Vizet tudsz csinalni folyobol, csapbol, stb. csak szinten forrald fel elotte. Megeheted es ihatod "nyersen" is, csak akkor fertozest kockaztatsz plusz a sugarzas is noni fog. Kesobbi szinten mar nem lesz erre gondod, nyersen eszel mindent, plusz lesz taborod es abban le tudsz rakni kutakat, vagy vizkitermelo gepeket, akkor mar nagyuzemben lesz tiszta vized is.

    2. Barhol. Eleinte erdemes kisebb szintu teruleten, mert neha megtamadjak ellenfelek, es ilyenkor jobban meg tudod vedeni. Barmikor atrakhatod mashova a bazist, nem vagy helyhez kotve. Ha meglatsz egy szep es hangulatos helyet (vizpart mellett a viztermeles is jobb), akkor hajra, epits! :) A feladatnal sem szamit, hogy hova, barhova lerakhatod a C.A.M.P. egyseget, azzal mar kesz is lesz a feladat.

    3. Eleinte kuldetes es minden szart adj el a robot/npc vendoroknak, a napi 1400 kupak keretosszeget mindig meritsd ki. Jo penzt ernek a granatok, sult husok, kenyszerzuboonyok es golf ruhak (ezek appareal jelleguek), de szinten jo penzert megy el minden gyogyszer vagy egyeb vitamin - bar ezekre eleinte nagyobb szukseged lesz, mint kesobb, amikor mar le sem hajolsz ertuk, annyi lesz. Alacsony szinten adj el mindent, amit talalsz es amely esetleg nem rejt ritka nyersanyagot.

    Nyersanyagok esetben fontos tudni, hogy azokat nem tudod alapbol eladni a robotnak. Elobb kotegelned kell oket, vagyis amolyan "csomagban" tudod csak eladni. Ezek a "BULK" jellegu cuccok, amelyeket a munkapadnal tudsz megcsinalni. Pl egy rakas coppered van, mindegyik felesleges szamodra, de eladni azt nem tudod kupakert, csak masik jatekosnak. De, ha abbol csinalsz 10-essel Bulkot, akkor azt mar el tudod adni a vendornak.

    Nagyon fontos perk a "Hard Bargain", azt az elso kozott szerezd meg, mert mindent dragabban tudsz eladni es olcsobban tudsz megvenni a vendortol, ha aktiv a buildedben. En minden biznisz elott berakom, majd utana kiveszem (mert kell ahely masnak, de arra a par percre fontos, amikor eladom a szemetet). Emellett erdemes enni mentat is, azt, ami charismat ad, mert a maga charisma attributum is segit a kereskedesben.

    Plusz csinalj meg minden eventet, ami a szinteddel elerheto es aktivalodik, azok is hoznak sok XP-t es kupakot.

    4. Igen. Barmennyire is hihetetlen azutan a szarcunami utan, amit a jatek kapott, de a kozosseg nagyon jo es osszetarto. Kisebb szintu karaktereket mindenki segiti, penzzel, tervrajzokkal, Power armor darabokkal, stb. Nyilvan vannak itt is idiotak, veluk nem kell foglalkozni, kevesen vannak es ha bekapcsolod a pacifist mode opciot, akkor tenni sem tudnak semmit ellened.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.23. 02:13:23