Fallout 76
  • PiszkosFred
    #3098
    Foundationről beszéltünk és Wardról. Náluk csak egy napi/daily küldetés van, a "Vital Equipment", amelyet Ward ad és amelyben mindig vissza kell szerezni valami bizbaszt, amit éppen ellopott egy Blood Eagle vagy egy Raider csapat. Mivel a vault kifosztásán már túl vagy és a hivatalos Foundation sztori végét elérted, ezért csak ezzel tudod (tudnád) a reput növelni (plusz a fotós napival az Overseer házban, de az független és ott te döntöd el, hogy melyik oldalt akarod fotózni és azt árulni, ki felé akarsz reput növelni), de azt mondod, hogy Ward nem áll szóba veled. Ezért kérdeztem azt, hogy nem lehetséges e, hogy felvetted anno ezt a napit, csak deaktiváltad és azóta is ott van a feladatok között, csak nem vetted észre? Mert ez esetben érthető lenne, hogy Ward nem ad újat addig, amíg ez nincs kész.

    Ami számomra fura, hogy a Vault 79-es rablás után még mindig "csak" friendly a repud, meg mertem volna esküdni arra, hogy az addig vezető összes feladat miatt legalább egy neighborly szintre eljut az ember, de ez csak egy tipp, nem garantált, hogy tényleg :)

    BoS az más, a Brotherhood az ezt követő kieggel érkezett, ők nem nagyon szólnak bele a raider/settler repuba, maximum a hozzájuk való csatlakozásnál kell kidumálni a számukra szart sem érő settler/raider "előéletünket"...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.19. 13:43:14