Fallout 76
  • Kroki105
    #2839
    Mi ennek az eventnek az értelme? Érdemes kínlódni vele sokszor? Egyet megcsináltam, kaptam egy koponyamaszkot, juhé Meg talán 2 valamilyen receptet. Ahogy olvastam több maszkot is adhat, belegondolva a haloweenes cuccokba, azt az eventet anno toltam becsülettel, kalózruha, striciruha, ilyen tök, olyan tök, stb... azóta se vettem fel egyiket se.
    Maga az event olyan egyszer voltam rajta, ihajcsuhaj kiélveztem, többször nem nagyon szeretnénk rá menni szintű. Igen, megint bírálom (tudom, nekiállok minnyá jobbat csinálni, nem kell mondani ), lehet velem van a baj, és nem figyeltem meg mindent aprólékosan, és lehet hogy amúgy kurva élvezetes.

    De hogy a mérleget picit egyenlítsük, A rusnyaság (űrhajós nő) elküldött napira, rögtön ott Harpers izénél a kecóm mellett, egy csatornába kellett lemenni assaultront idomítani neki. Még sose jártam ott, volt is benn egy quest. Kicsit lazáztam, meg is zabáltak a ghoulok. Persze majd vissza kell menni, mert a vége nem sikerült, szerintem bebugolt (bocs Beth ha nem, és csak én voltam vaksi). Az űrhajósnak azért meglett a kívánsága, meg is jutalmazott egy 3csillagos sétapálcával. Figyelmes, ennyi, mindannyian leszünk öregek, jó lesz az. Ha majd nem tudok kiegyenesedni a derékfájástól, és ha netán még meg is vakulnék, már csak a fehér festéket kell majd kiválasztani, és be is festhetem. És ne feledjük, 3 csillagos, extra cucc.....