Fallout 76
  • Kroki105
    #2322
    Na megküzdöttem az új vaulttal. A végéig nem értem el, majd legközelebb. A reaktorkód beírása megállított.
    Kb 6-7 szer mentem le, ebből kétszer jutottam a reaktorig, egyszer meghótam, a többi server not responding vagy mi a szösz. Most ez másnál is előjön, vagy csak engem tisztel meg...?
    Azt kell mondjam, hogy tetszik. Jól is néz ki ez a dzsungeles dolog, és lopakodva egész jól tudtam haladni. Páncél nélkül, mert a nagyok úgy csinálják Mikor meghaltam, meglepett egy 3csillagos mirelurk king, de a következő fordulóban már számítottam rá. Ugye kidob halálkor, és restart, de legalább van tét. Meglepő, de annyira nem is húzott fel, bár az összes loot benn maradt, de ezt hiányoltam pár hsz-szel lejjebb. S mivel tetszett, kezdtem előről, daráltam a dögöket. Szinteket nem fogunk lépni odabent, minimális xp jön (hacsak a legvégén nem ad egy brutál xp mennyiséget), de arra ott az eventezés, vagy a repülőgenya.
    A reaktorindítás időre mókás volt, rohangálni a gombok közt, miközben halovány lila fingom nem volt mi merre. 3.-4. nekifutásra meglett úgy hogy előtte fölfedeztem centiről centire, és útvonaltervet is készítettem. Párszor felemlegettem a kitaláló kedves édesanyukáját, de így utólag elnézést kérnék tőle. Jó volt ez úgy ahogy van, végre nem csak agyatlan hent. Aztán jött a többi feladat is, míg végül elértem a kódbeíráshoz. Na itt megállt a tudomány, igaz hogy kinyomtattam az előzőleg a monitoron lévő számokat, de sajnos annyi eszem nem volt, hogy megkeressem a papírt az inventoryban. Így kódok nélkül föladtam, de legalább megmaradt a loot, meg a hús. Arra azért emlékeztem, hogy ezek a kódok ott voltak az egyik terminálon, na majd akkor még egyszer.
    Újrakezdtem, elértem a kódos terminálig. Fura volt, nem találtam a jelszót. Ez szerintem nagy pozitívum, random teszi a tárgyakat, nincs az hogy mindig ott van, és monoton. Jó, persze, ha 10.jére csinálod, már úgy is tudni fogod a helyeket. Beléptem a terminálba, és azt hittem hogy most aztán nagyon okos leszek, leírtam egy papírra (a saját kezemmel) a számokat. Ugye mondani sem kell, hogy nem fogadta el...... Mikor már pislákolt, hogy lessem meg a kinyomtatott papírt a megoldáshoz, akkor újra kellett volna keresni a computerdarabokat, kulcsokat, akkor sajna már lőtték a pizsit (vagyis én lőttem, és talált, mert beájultam az ágyba) Tetszett hogy nem ugyanazok a feladatok voltak a reaktor indításnál, mint elsőre. Vagy csak a sorrendet adta másként.
    Majd a következő nekifutásra.
    Így - ugyan a végét nem látva még - egész jó lett a vault, nekem tetszik. Mondjuk abban nem vagyok biztos hogy a keresgetős dolgokat nem fogják fix helyre rakni. Tuti hogy lesznek olyan hangok, hogy (kéretik affektáló hangon, hangosan felolvasni) "Jááááj de hát olyan unnnalmaaaas keresgélniiii!, úgyhogy várható az egyszerűsítés... De jó volt...