• Tetsuo
    #98
    Említettem, hogy a kuruc forrásmegjelölést használ, ahogy a cikkben a beágyazott videót sem ők készítették.


    Hunter Biden is pusztán véletlenül kaparintotta meg a gázvezetéket, Victoria Nuland is csak éppen arrajárt a Majdan-téren tüntetőknek sütit osztani. Aham.

    Hogy a BBC-t és a CNN-t nem tekinted propagandának, az meglehetősen naiv (egyszerű) lélekre vall. Reálisabb odatenni őket az RT és a Sputnik mellé, pontosabban velük szembe.
    Az Al Jazeera például objektívebb mind a négynél, még az arab híreket illetően is. A BBC és a CNN a szunni hírszerkesztők által, az RT a shia-k által informáltak, az Al Jazeera meg mind a kettő forrásból merít és megemlíti a két nézőpontot.

    A fogyasztói társadalom, a reklámok, a polkorrekt cenzúra, a liberalizmusba és demokráciába vetett vak hit a nyugati kultúrhegemóniával és nagytővél ötvözve olyan mértékű agymosó gépezetet működtet globálisan, amivel egy orosz, magyar vagy bármely ország önálló propagandája nem veheti fel a versenyt és amatőr kiscserkészek, a Nyugathoz képest.
    Mint írtam, a hasbara is erősebb a nyugati világban, mint az orosz befolyás, azzal mégsem foglalkozik hivatalból senki, kb. úgy, mint Magyarországon sem foglalkozhatott az ötvenes, hatvanas években senki a szovjet befolyással.