• gforce9
    #84
    Sértődöttség :D Nem tudom ezt honnan veszed. Online beszélgetésben engem nem tudsz megsérteni :)

    "a sajto azonnal lehozta." Aha igen. :) Lejött rövidhírként apróbetűvel....

    "ISIS olajat meg mindig megveszik es igy kozvetve penzelik oket, azt nem tudom hogy te hol olvastad, de en a sajtoban"

    Igen, csak épp ez volt a fő ok arra, hogy hosszú hónapokig életképes államot csinálhattak. Kussoltak róla, megemlítették apróbetűsként, lényegében full radar alatt.


    Továbbra is fenntartom az általánosítás jogosságát. Mindegyik sajtó a saját ideológiája szerint harsog X témáról, amely neki kényelmes. Y témáról pedig csendben van vagy hazudik.

    Láttál te manapság készült dokumentumfilmet mondjuk a 2. wh-ról? Mondjuk egy nyugati és egy orosz készítésűt? Egy 70 éves eseményről még manapság sem állít elő egyik fél sem értelmes és objektív dokumentumfilmet. Azok, akik tényleg képbe akarnak kerülni, még most is szakoldalak dokumentumaira kell támaszkodnia, mert a széles médiában megjelenő "ismeretterjesztő" filmek, olyan szinten elfogultak, hogy elképesztő. És ez egy 70 évvel ezelőtti esémény. A jelenlegi eseményekről, mennyire lesznek elfogulatlanok a médiafelületek? Semennyire. Még itt a tetves SG-in is szinte minden cikkben utolérhető az ideológiai megközelítés, hírtorzítás vagy sima egyszerű hazugság.

    Az, hogy nekünk van egy értékrendünk és aszerint írunk híreket ez általános volt mindig is a történelemben. Az hogy ez jó vagy rossz irányba viszi a dolgok menetét, persze azon lehet vitatkozni. De azt állítani, hogy van olyan szélesebb tömegeket elérő média, ami nem turzít, hazudik és hallgat el információkat.... hát erre nem tudok mit mondani... biztos van olyan... egy messzi messzi galaxisban :)
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2018.03.06. 22:36:49