• defiant9
    #261
    Válasz helyett ismét csak személyeskedésre futotta. Gyakorlatilag minden állításodra cáfolatot kaptál és a cáfolatokra már nem tudtál érdemben reagálni. Ezek a tények.
    A tanya vonal ez alól még kivétel. Itt ismét csak a kibúvót keresed, hiába mondjuk neked a számtalan példát hogy akár városból kiköltözve is lehet váltani erre az életmódra, ezeket a tényeket ignorálod és csak azt szajkózod hogy miért is nem lehet. Sajnos a tények itt is makacs dolgok, ha tényszerűen lehet akkor hiába mondod el többször hogy nem lehet, egyébként még az állam is támogatja, csak pályáznod kell.
    Itt azt látom hogy annyi eszed azért van hogy felismerd, egy angliai mosogatóhoz viszonyítva is nagyon mostoha körülmények voltak régen és egy mai tanyán is, kényelemből ezt nem vállalod be hanem nagykanállal fogyasztod a liberalizált globalista gazdaság által megteremtett életszínvonalat miközben kárálsz ellene.
    Ahogy az eddigiek alapján téged meg tudlak ítélni az hogy ebben a világban látsz számodra nem tetsző jelenségeket, és ezeket szeretnéd kicserélni egy korábbi nosztalgikus elemre, a nyugati demokráciában ezt nem lehet megtenni, mivel ezek integráns részek, a kínai pártállami gazdasági modell ami neked kell, csak erre valahogy nem találtál rá. Én is érdeklődéssel szemlélem hogy a globalizáción egyre inkább megtollasodó középosztály képes lesz-e hosszabb távon a diktatórikus allűrök megdöntésére. Történelmi tény azonban hogy elnyomással évtizedekig lehet blokkolni a szabadságjogokat, meglátjuk az internet avultatja-e ezt.