• molnibalage83
    #26
    Látom meg sem értetted mit írtam...

    Anno volt a Moszkva osztály, ami helikopterhordozó volt. Útkeresés, érdemi harcértéke szinten nem volt még ASW szerepkörben sem.
    Aztán jött a Kijev 4 hajója, amire jutott Jak-38-as. A gépnek gyakorlatialg nem volt harcrtéke, a hajón volt ASM is. Idióta koncepció....
    ...amit aztán továbbvittek a Kuznyecovra is, amiből egyet úgy ahogy befejeztek, a másik meg Kínában landolt...

    Ez neked elméletben létezik? Kurva sok pénzt toltak bele úgy, hogy gyakorlatilag azóta sincs értelmezhető képessége, ezt láttuk Szíriában.

    A védemi büdzsé számai sem stimmelnek, ezen felül világszinten és ütőképes...? Röhögnöm kell. A Kína és Japán felszíni egységei ütőképesebbek, mint az orosz. 30+ éve nem építettek új rombolót, a két új flottának összesen kb. 3 hadrafogható rombolója van.

    A légierő gerincét a hh-es gépek adják.

    A csapatlégvédelem és honi légvédelemnél érték el a legnagyobb átfegyverzést, de még azoknál sincs 50% felett nagyon az új feleszerlés aránya. Moszkva melletti gárda ho. állományát BTR-82 és Tor-M1/M2-őket leszámíva '80-as évek utánérzése van az embernek. Tessék.

    A BTR-82A és a Tor-M2 csak az új technika, bár azok is ugyanabban a korszakban már meglévő cuccok modernizált változatai, nem gyökeresen újak. Ez lett volna kb az idealizált elit VSz hadosztály a kilencvenes évek közepén, ha nem omlik össze a Szu. Ezt mára érték el....

    Sok lövésed nincs a helyzetről..
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.03. 19:25:15