Far Cry 5
 • Vidkun
  #469
  Nekem első ticketnél refundot ajánlottak. Arra válaszul csatoltam egy képet arról (pirossal bekarikázva nekik), hogy aktuálisan is fel van tüntetve a store-jukban, hogy a FC5 Gold tartalmazza Season Pass-t, ami pedig az FC3-at (szintén pirossal bekarikázva), csupán annyi megjegyzést hozzáfűzve, hogy ez így a vásárlók számára megtévesztő. Erre válaszként annyi jött, hogy a refundot ajánlják számomra, s bunkó módon még részletezték is, hogy lépésről-lépésre hogyan kell azt végrehajtani. Kb. 1 órával később új üzenet jött (valószínűleg elsőnek két ticket-et nyithattam) egy másik "alpha"-tól, amiben az a sablonválasz volt, hogy hétfőnként manuálisan adják hozzá az FC3-at a fiókokhoz.

  Reddit-en és az Ubisoft fórumán is olvasgattam. Volt, aki ezután az üzenet utáni hétfőn se kapta meg, s utána is leveleznie kellett, majd nagy nehezen megkapta az FC3 standardot. Újabb levelezés... majd nagy nehezen meglett neki a deluxe. Bevallom én eddig az Epichez pozitívan hozzáállók közé tartoztam. Arra jutottam, hogy kivárok jövő hétig, s ha nem kerül hozzáadásra az FC3 a fiókomhoz, akkor refund lesz az FC4 Gold-dal együtt (azt is megvettem), inkább megveszem őket máshol, s a jövőben vásárlás szempontjából nagy ívben kerülni fogom az Epic Store-t.

  Ma olvastam, hogy többeknek hozzáadták a fiókjukhoz az FC3 Deluxot (valakinek 3 hét után), ill. volt aki levelezéssel elérte, hogy megkapta az FC3 standardot, s most hozzáadták neki a deluxot is. Most este kíváncsian léptem be, s nálam is hozzá lett adva a FC3 Deluxe. Epic Store-ban és az Uplay-en is megjelent, úgyhogy "happy end". :)
  Utoljára szerkesztette: Vidkun, 2020.06.13. 00:07:29