• Árnyvadász
    #364
    Hiba volt. 1-3 szintig terjed az ellenfelek és a fegyverek erőssége. Amit írtál az akkor fordul elő, ha első szintű fegyverrel lősz egy harmadik szintű ellenfelet. Vagy téged lő egy magasabb szintű és akkor pillanatok alatt meghalsz. De ezekbe a harcokba nem kell belemenni. A terület is úgy van kialakítva, hogy a kezdő/kezdeti régióban kevés a magas szintű ellenfél. Akár emberi, akár állati.

    Persze, ha nagyon messzire mész el, és nem foglalkozol a közeli küldetésekkel, akkor bele lehet ebbe a problémába futni, hiszen a New Dawn-ban már nincsen területi megkötés. Egyből bárhová el lehet menni, csak nem javallott. De azért emlékeim szerint, azért nem kell egy kis területen piszmogni, már a a játék legelején is elég komoly zónákat be lehet járni anélkül, hogy komolyabb bajod esne.

    Írtad letörölted, de ha mégis meggondolnád magad, akkor nyugodtan tedd vissza. Egyébként mikor Te leszel második, harmadik szintű fegyverekkel tele, akkor tök jó érzés lesz a gyengébb ellenfeleket lelőni. Hullanak, mint a legyek. Csak ebbe a játékba beletették ezt a szintezéses rendszert, emiatt másabb, mint a FC5. A kraftolásnak is jelentősen megnőtt a szerepe, ezért majd érdemes minden szemetet begyűjteni a fejlesztésekhez.