• gforce9
    #87
    Egyelőre a személyeskedés ami belőled jön semmi más. Azt pedig tagadni, hogy a társadalomtumányt és a társadalom működését megközelíteni nem lehet csakis kőkemény tudományos alapon, nettó faszság. Ugyanis a társadalom működése sokkal bonyolultabb, mint amit egy-egy közgazdaságtani vagy épp politológiai vagy épp szociológiai kar ki tud izzadni magából, lefedvén a működését. Ezért vannak különféle szempontok, megközelítések és leírások. Képzeld még teológiai-vallástörténeti alapon is le lehet írni az egészet. Javaslom Popper Péter előadásait erről a kérdésről, de lehetne hozni millió más megközelítést. Mindegyik igyekszik magyarázni a társadalom működését, mozgatórugójait, természetesen több kevesebb sikerrel.

    Az, hogy te mit gondolsz rólam, hidegen hagy, felesleges próbálkoznod azza, hogy személyeskedéssel célt érsz. Edzett fórumozó vagyok. Lepereg. :)

    "Borzalmas, és veszélyes hülyeségeket beszélsz!" Nem úgy látom, hogy itt az értelmesebb fórumozók annyira ágállnának ellenem. Max néha nem értenek egyet. Olyan meg van.