• Sequoyah
    #110
    A kutatasba beleillik, de te levonsz olyan konkluziokat, amiket a tudomany nem. A valosagban ezek tudomanyos vitak es kutatasok alapjai. Jelenleg NEM TUDJUK hogy a megnovekedett CO2-nek milyen hatasai lesznek. Van jopar hipotezisunk, es ezen hipotezisek jelentos resze azt mutatja, hogy bizony az emberisegre karosak lesznek. Nehany ezek kozul azt mutatja, hogy a teljes elovilegot veszelyeztetik, nem csak az emberi civilizaciot es vagyont.
    Amikrol te beszelsz, azok lehet, hogy valoban szinten megalapozott hipotezisek, es lehetseges forgatokonyvek. Altudomanyos attol lett, hogy te a tudomany fole helyezve magad kijelentetted, hogy csakis ezen optimista hipotezisek jelentik az igazsagot. Erre viszont semmilyen alapod nincsen, se hiteled.

    En is remelem, hogy az altalad vazolt optimista jovokep valik valosagga, de ahogy a kozmondas is szol, remenykedj a legjobbban, de keszulj a legrosszabra. Inkabb vedekezzunk foloslegesen, minthogy mindenfele felkeszules nelkul betalaljon minket a katasztrofa. Ha rad hallgatnek, a biztonsagi ovet sem kotnem be, mert valoszinuleg ugysem lesz baleset, es olyan kenyelmetlen, raadasul ha kirepulok az autobol meg meg segiti is a tulelesemet mert kigyulladhat az auto...