• molnibalage83
    #2
    Hóóóóóóóóóóó...

    Akkor lássuk én mit tapasztaltam.

    Az új PoP első része tetszett bár végigvinni soha nem tudtam, mert a palota oldalán ugrándozós résznél a vége előtt nem sokkal, amikor kizoomol egy helyen soha nem tudtam leérni olyan elbaszottan fogadta a parancsoakat. Ennek ellenére tetszett.

    A második rész meg annyira unalas és szar volt (a zenét kikapcsoltam annyira nem tetszett az a fos zúzás), hogy néhány óra után feladtam. Már cask rókabőr volt a játékmenet, a történetért nem érte meg végigszenevdni. Meg valami 2k-ért vettem meg dobozosan a 3 részt egyben. Azóta sem néztem felé.

    Ez volt a PoP.

    Az új TR meg nekem tetszett és ezzel nem vagyok egyedül szeritnem. (Egyetlen korábbi TR-rel sem játszottam.) A RoTR már kevésbé. Szebb és nagyobb volt, mint az első rész, de jobbnak nem mondanám sem történetben sem hangulatban. Grafikailag viszont olyan, hogy magam alá piszkítottam szinte. A 3. részét - ha lesz - csak "becsületből" tolom majd le. A 2013 TR volt az első játék, aminek végigjátszását screenshotokkal dokumentáltam a legszebb és emlékezetesebb helyeken. Azért ez nálam mond valamit... Konkrétan annyira bejött a stílus, hogy a történet és maga az egész miatt egyszer sanszosan még PS4-et is veszek és akkor végigtlom az Unchartedet és a Last of Us 1-2-őt.