• CairoJack
    #3
    A Mass Effect: Andromeda miatt éppen csak egy 520 rugós gépet dobtam össze. Ha ez a játék nincs, még javában a Phenom II-t nyúznám, nem egy i7700K-t.
    Kijött, feltelepítettem, és 2 azaz kettő óra után töröltem, sírva és hányva. Jó, vártam vele több mint fél évet, pár hete feltettem az utolsó patche-s változatot, mert hát ha már, akkor csak... végigtolom. Játszogatok is vele, de be kell valljam, bűn rossz. Vacak a zene, a story, a karakterek, a grafika, minden. Unalmas, vacak, hogy finoman fogalmazzak.

    Az új NFS-el még nem játszottam, de a kritikák alapján lehet, hogy nem is fogok. Pedig anno ronggyá játszottuk az U2-t, és a Most Wanted-ot (személy szerint az Undercovert is szerettem, az a többi ismerősömnek nem jött be a gyaloggalopp fizika miatt. Nem hitték el, hogy 320-al lehet 90 fokban kanyarodni. Vajon miért? :) ).
    Azért egy U3-ért vagy egy igazi MW folytatásért valószínűleg lepsityilnénk a bokánkat a spanokkal.

    A Battlefron 2 is olyan, hogy a megjelenés előtt elment tőle a kedvem, kenjék a hajukra. Tényleg nem értem a stúdiókat, miért kell az összes nagy nevet kivégezni, amin felnőttem (főleg úgy, hogy új ötletek meg nincsenek).

    Bekaphasssssa az összes pénzéhes stúdió (aki nem képes élményt adni a játék áráért).
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2017.12.27. 21:23:18