• xrt
    #138
    "A tudományos elméletnek nincs egzakt definíciója, amit az állításoddal ellentétben nem hagytam figyelmen kívül, mivel legalább négyszer leírtam neked mi a probléma a szótáraddal (azon kívül, hogy bemásolni és megérteni két különböző dolog). Legyen ötödszörre is? ...."

    No jó, lassú vagyok, majd később linkelem amit a szótárban találtam ha már a szavaknak nem hiszel...
    Most azt írtad le, hogy a " tudományos elmélet" kifelyezésnek nincs definíciója... Szóval lassan csillió komment után kezdesz igazolni. :(



    "A Tudományos Elmélet megértéséhez nem elég egy szótár, ugyanis ez a fogalom sokkal több magyarázatot igényel, és mélyebb ismeretet mint amit egy szótárban, vagy két mondatban le lehetne írni."

    Annyira nem vagyok feledékeny hogy ne tudjam ezt már többször leírtad, de ha mondjuk adok mail címet akkor le tudod írni? Bár szerintem abból is csak vita lesz...
    Ráadásul hol "tudományos elmélet"-et, hol "elméleti tudomány"-t írsz. Szomorú. :)



    " Lehet újdonság lesz, de a szótárak sem mindig pontosak, vagy helyesek, és még el is térít a mélyebb ismerettől, mert aszt hiszed érted, ha elolvasol egy szótárat."

    Akkó' miért kérted a szótári idézetet??? Már kikerestem az adott idézeteket, le is fénymásoltam, de addig nem fogom bemásolni amíg nem magyarázod meg hogy szerinted mit jelent. (Ha kell a köteteket is lefényképezem /egyébként gyönyörű bőrkötésű kötet/, de már unalmas hogy hosszú és úgysem érteném.)


    "Másrészt örülök, hogy odáig eljutottál, hogy az elmélet végre kifejezés ami különbözik a hétköznapi elmélkedéstől. Lassan sínen vagyunk. A következő kérésem az lenne, nézd meg a videót amit linkeltem. Köszönöm!"

    Ezek szerint nem vagyunk sinen, majd lefényképezem a másolt meghatározást, de most már arra is kíváncsi lennék szerinted mi az elmélet szó jelentése.