• treksto
    #135
    "Ne kérd számon a tudományon, hogy nem költ milliókat arra, hogy minden vajákos hülyeségeét drága tudományos kísérletekkel és módszertannal cáfoljanak."

    Akkor számonkérem a gyógyszergyártókon. Nekik nem ér meg annyi pénzt ez az egész, hogy felmérjék miért fordul el a gyógyszereiktől a nép? Nem hiszem, hogy nem érné meg. Nekik biztosan nincs szerepük a homeo térnyerésében? (Tudod, ha tudják, hogy mit utálnak a népek, akkor minimum másféle marketinget építenek a gyógyszereikre...)

    Plusz számon kérem azon uniós szerveken, akiknek az lenne a feladatuk, hogy értünk aggódjanak! Miért nem éri meg nekik (ha már látják, egyre többen vannak "hülyíthető seggek") saját kutatásokat folytatni? Miért nincs igény jobb helyzetfelmérésre?

    Annyiféle módon megközelíthető ez az egész, hogy teljesen felesleges ott leragadni, hogy a homeo nem hatékony. Arra jöttem rá, hogy igazából nem is a homeo (és ajurvédikus, kínai, stb...) gyógymódok hatásosságán kellene legyen a hangsúly, hanem azon, hogy mennyire működik a mi, hagyományos orvoslásunk? Nem? Nem ez a kulcsa? (Folyton ide lyukadok ki, addig míg nincsenek érdemi adatok arról, hogy ki és miért nem használja a hagyományos gyógyszereket.)

    De tény az is, hogy a fikázók szívét is melengessem: valami bődületesen ostoba volt eddig minden olyan homeopátia mellett nyilatkozó egyén, aki a médiában feltűnt. Vagy csak nem tudtak jól kommunikálni. Nem tudom, de valóban lehetnének összeszedettebb megnyilvánulásik is.