Tesztelni valós körülmények között lehet és kell is. Ez pedig csak az utakon adott. Olvass utána, hogy megy a teszt mert jól láthatóan nincs halvány lila gőzöd sem.
Ki mondta, hogy a technológia tökéletes? Pont, hogy tesztelni kell, ahogy teszik is valós sofőr beül a kormány mögé és ha kell felülbírálja a gépet, így tesztelik most is. Nem lehet mesterséges körülmények között tesztelni és elvárni, hogy minden helyzetben helyt álljon. Az ember helyt áll? Dasboard camera felvételeket láttál már?
"az emberi szem, fül, agy sokkal jobban megbirkózik a kihívásokkal mint a gép"
Ez egy elég nagy önámítás. Infra kamera minden irányba figyelő szenzorok már most jobban látnak mint te akit az A oszlop, az eső meg egyéb környezeti tényező zavar, melletted telefonáló barátnőd pl.
Reakcióidő? Fáradtság? Betegség? Ne vicceljünk már.
Tesla tesztet én is láttam és igen jelenleg nem tudja követni az utat ha nincs rendes felfestés de ismétlem ezért van szükség valós tesztekre, mert a laborban ez a kocsi is tökéletesen teljesít. Ma még nem tudja, holnap már lehet, hogy igen, ezért is tesztelik a németeknél is, aztán majd nálunk is remélhetőleg. Anno a kocsik ellen is mennyire tiltakoztak.
"Csemetédet elcsapja, akkor meg irgumburgum lesz?"
Szerintem meg az emberi sofőr nagyobb eséllyel üti el. Miért is állt meg a kamion, amikor a németek közé hajtott? Mert volt rajta egy ütközést elkerülő rendszer, ami még csak nem is a gyalogosok elütése ellen védett, mégis megakadályozta, hogy még több halálos áldozat legyen. Igen, jobban félek attól, hogy te bebaszva, beszívva elütöd mint egy egyébként Magyarországon nem is létező önvezető autó elüti. Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.01.27. 12:32:36