Egosoft X4
  • kisiku
    #6365
    No, időközben én meg megszereztem az Asgard-ot, hős lettem az embereknél, és még egy lépés van hátra, hogy mit tegyek a Yaki-val? Megmentsem őket vagy ne?

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azaz elpusztítsam az Amplifier Station-t vagy inkább az ő sztorijukat követve elhelyezzek Nav Beacon-öket az emberi rendszerekbe...

    Én már eldöntöttem. De maradjunk abban, hogy az amúgy is brutális hajót feltuningoltam, így most a pajzsom majdnem kétszer akkora lett mint egy Xenon I-é , a fő löveg meg kb fél lövésre kicsinál egy Xenon K-t. Tehát mielőtt túlmelegedne, 2 Xenon K-t tudok vele lelőni.
    Most van az, hogy helyreállt a rend a galaxisomban, azaz, a Xenonok rendre utasítva, 4 fajt mentettem meg a pusztulástól.
    Én az eredeti sztorit nyomom a kezdés óta (amióta megjelent a játék), nem kezdtem újra. Amikor megvettem a Split és a Terran DLC-ket, akkor a Spliteket lerohanták északon a Xenonok, én mentettem meg őket a korábban említett eszközökkel. Ekkor a Paranidok, az Argonok és a Teladik ellen fordultak a gépek, majd azokat is megmentettem.
    De hagytam a gépeknek is helyet, csak most már erős kontroll alatt vannak.
    Ezzel a hajóval meg gyakorlatilag a Csillagok Háborúja beli SSD-t adom, azaz, ahová bemgyek vele, ott kő kövön nem marad.
    Időközben megleptem magam az utolsó DLC-vel, azaz a Tides of Avarice-szal, ezt még most fogom felderíteni, és jöhetnek a békés küldetések, aztán szép lassan visszatérek a valóságba és az életünkre koncentrálok újra.

    Így előre is kívánok mindannyiotoknak boldog(abb) Újévet, jó egészséget, békét és egymás iránti szeretetet és megbecsülést! Én úgy veszem észre, ezek az értékek kezdenek elhaványulni ebből a világból. Nem búcsúzom, leszek még, sokat fogok még írni.
    Örülök, hogy ez a téma normális embereket hoz ide, hogy itt nem veszekednek, nem köpködik egymást és nincs gyűlölködés. Maradjon is meg így.
    Boldog Újévet, sok finom pezsgőt, virslit és örömet kívánok!