Egosoft X4
  • Jóózsf István #6361
    Azt is le tudnád írni, hogy PONTOSAN melyik elemeket választottad a HWINFO-ból?
    A processzor 100% gondolom a legmagasabb érték!?!?! (Max cpu/thread usage)
    A sebességnél meg pont, hogy nem (Mert, a hávéban nincs ilyen opció. Az áfterbörnerben viszont van!!! Ha a sima MAGSZÁM nélküli CPU clock-ot választod, akkor a legmagasabb értéket fogja megjeleníteni. És akkor lehet, hogy nem esel pánikba, hogy nem megy annyival a processzor. )

    Tettél fel mostanában biost? Van olyan, hogy a hármas és az ötös sorozathoz régebben szigorúbb bioszokat adtak ki. Nem engedték fel annyira az órajeleket, cserébe hűvösebbek voltak. Az új trend az, hogy a processzor meg is tudja főzni magát és ha ezt valaki nem szeretné, akkor neki kell gondoskodnia róla, hogy ezt ne tehesse meg. Akár fogyasztás, vagy feszültség visszavételével. Ez viszont nem magyarázza az órajel alulmaradását. (PONT ELLENKEZŐLEG!)

    Elsőre azt mondanám, hogy esetleg elmálnáztad a pasztázást, vagy ami velem is megtörtént és a cimborámmal is, hogy egy átépítés során a játékvíz bolygatása következtében elszabadultak a rendszerben levő szennyeződések és lerakódtak a vizesblokkban. A cimborámnál sikerült kitisztítani. (HARMADSZORRA!!!) nálam sose lett jó! Azóta van épített locsi-pocsim.

    A történet már nincs előttem, de az egyik vége az, hogy megkapod Delilát, ami nem egy rossz ladik!