Egosoft X4
  • RJoco
    #6360
    Azta de nagyon gyorsan tud menteni a játék. Régen rengeteg idő volt. Bár ezt asszem már rég módosították.

    Itt egy rövid ki szösszenet, hogy mit tud 4080 alatt a játék.
    A számokhoz egy kis magyarázat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első sor a CPU, a második a GPU. Kihasználtság, hőfok, órajel, fogyasztás, ventik fordulata. A procinál az utolsó hőfok a radiátor hőmérsékletét jelenti. A hőmérő a be és kimenő csövek közé van bedugva. A VGA-nál a hőmérő a tápcsati melletti lamellákhoz van dugva. Igazán nem releváns adat.
    A harmadik sor az elfogyasztott rendszermemóriát és videómemóriát mutatja.
    Ezt követően némi ventilátor és hőmérséklet adat, alatta egy olyan érték, amivel figyelhető, hogy a BIOS jól van e beállítva, majd legalul az FPS-t láthatjuk.
    Azt nem tudom, hogy miért ilyen meleg mostanában a proci, míg a radiátor sem éppen hideg. Ezt az átépítés és BIOS frissítés óta csinálja. A max órajel meg nem éri el az 5 GHz-et.
    A GPU-nál meg egyértelműen látszik, hogy ehhez a játékhoz fölösleges a 4080 még 4K-n is. De nem is ezért vettem :D


    Ha esetleg valaki tudja, hogy a videóban látott feladat, majd beszélgetés a kopasszal, miről is szól, az elmesélhetné. Az angolom nem olyan jó és amúgy is gyors az egész.
    Ha más nem lesz, akkor beírom soronként a fordítóba a szöveget.

    A videó végén meg jól látható, hogy elcseszték a játék AI menekülős részét. Régen a bányászok elmenekültek és bedokkoltak egy állomásra. Most meg ott csinálják tovább a feladatot és hagyják magukat kinyírni.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.12.29. 21:57:22