Egosoft X4
  • kisiku
    #6314

    Jó, jogos...afrikában még homokseprő sincs, ott az hozzátartozik a "fílinghez". Ott olyan a közlekedés, hogy ha itt úgy vezetnék, akkor nem a jogsimat vennék el, hanem sittre vágnának. Gáz, fénykürt és sima kürt. Ez a három kellék az autóhoz. A fék opcionális. Táblák nincsenek, a kresz könyv kb 40 oldalas, itthon 400...
    Sebességkorlát van, csak nincs tábla, amire rá lenne írva. Időnként egy-egy nagyobb városban van kereszteződés lámpával, de mivel az elveszi a rendőr munkáját, így kikapcsolják és cserébe rendőrt raknak be. Így dugó lesz,de lesz munkája egy embernek.
    Traktor, kamion, dömper,kis- és nagy teherautó ugyanott közlekedik, nincsenek kitiltva sehonnan sem. Ahová befér/elfér, oda mehet. Kb mint itt a játékban

    A sebességet úgy tartják be, hogy 80 km/h a max főúton, ha előz, akkor 80-nal előz. Ha a másik is 80-nal megy, akkor egymás mellett mennek addig, amíg az egyik nem lassít.
    Így volt pl amikor 13 órás autóbusz útra vállalkoztam (egyedüli fehérként a buszon). A buszunk így előzött, továbbá minden ami szembejött és kisebb volt a busznál, azt ledudálta, lelökte, lefényszórózta. Ha ugyanakkora volt a szembejövő, akkor visszajött a saját sávjába.
    A traktoros megoldás ott is hasonló mint itt, bár többen kerülik ki, mint itthon.

    Ennyit a kenyai közlekedésről.

    A tippeket köszönöm, lehet hogy fogok alkalmazni párat, de legalább megnézem őket.
    Igen, teljesen jó a teleport én is szeretem. Hogy mennyire elfelejtettem azt, hogy meg is tudnám menteni a transzportomat...basszus! Jó, ingyen gyártok hajókat (4 fullos hajógyáram van,saját alkatrészellátás,stb), de tényleg. Ezentúl vissza fogok térni erre is.
    Csak akkor jön a "Something hit us..." ha Xenon K vagy valami nagy támadja meg. A kicsikre nem jön segítségkérés és úgy tűnik, hogy nem a Defend commanderrel fogom eztán hozzáadni a nagy transzporthoz a vadászokat, hanem Intercepttel, mert az hatásosabb figyelem elterelésre.