Egosoft X4
  • Jóózsf István #6243
    Na, akkor mondom.:
    Építkezés módban, felül van egy kis fogaskerék, arra nyomva lehet választani, hogy ki, vagy bekapcsolja a hátteret. Akkor jön jól, ha nem vagy biztos benne, hogy merre is áll az állomás!
    Alatta az "ütközést" lehet kapcsolni. Ajánlom a be lehetőséget, mert olyan mértékben segíti a kreativitást, hogy ihaj! Innentől fogva egyedi formájú modulokat tudsz létrehozni, csak azzal, hogy kettőt, vagy többet egymásba forgatsz.
    A csúszka arra való, hogy beállítsd, hogy a shifttel együtt forgatva hány fokonként ugorjon...

    Ez eddig baromi szép. De már tudom mi a bajom az építkezéssel: Az, hogy NEM LÁTOM MIT CSINÁLOK!!! Indulásnál könnyű, mert a fekete háttér előtt szépen látszik, hova akarod tenni az új elemet. NADE! Egy kész komplex belsejében matatni már rohadtul nem poénos. Egyszerűen a beépítendő elemek túl halványak a készek meg túl élénkek! És azt tutira tudom, hogy ezt menet közben b.ták el!
    Most beillesztettem a már meglévő hajógyáramba négy grafén modult. Hát, a szemem kifojt, mire sikerült. És akkor még ott van ugye a nem jó szögből akartam forgatni dolog és máris kész az agylobb!

    Amúgy ezt a forgatás dolgot úgy szoktam, hogy az állomás mellé egy hosszú klikkel le lehet tenni ideiglenesen a modult. Ott beforgatom ahogy szeretném, és a beállított modult húzom a helyére.
    Emlékszem, hogy volt olyan hiba a játékban, hogy miután beállítottam jól és húztam a helyére, amikor oda "kattant" a játék önhatalmúlag átforgatta az elemet mondjuk a feje tetejére. Na az volt még "vicces"

    Szolgálati közlemény Jocónak: A héten érkezik "béta" A zacsishoz. (Update 7) Ott úgy hívják: Kísérleti verzió (Experimental) Többek között az atomerőművek vízszükségletét veszik lejjebb. Ha esetleg ez már érint téged, akkor érdemes lehet átállnod rá. Ha nem, akkor valamikor még ebben az évben kijön, mint rilíz.

    Bocs Sznek! Nekem lövésem sincs.