Egosoft X4
  • Jóózsf István #5963
    Fejjel megyek a falnak?
    Én csak tényeket írtam le. Mint építő jellegű kritika.
    Abban nem látom a fejjel falnak menést. Ha nem változtatnak a dolgokon, akkor nem én megyek fejjel a falnak, hanem ők! Nekik van szükségük az én bizalmamra és még néhány másik emberére, hogy kifizessék legközelebb is a játék árát. És ne a virágboltból szerezzék be!
    Az a téma amit nyitottam nem arról szólt, hogy ócsárlom a játékot, hanem rögtön javasoltam is néhány értelmes megoldást arra, hogyan működhetne ELFOGADHATÓAN a járőr parancs. A kivitelezés meg legyen az ő bajuk!
    Az, hogy némi félreértés keletkezett az új déelcé kapcsán, hát mondd már... Attól még nincs örihari!
    Azt meg, hogy egy másik nemzet mit szeret és mit nem kurvára leszarom. Éppen eleget hunyászkodtunk már mindenhol. Nem mi tettük fossá a világot de én IS lapátolom a szart amit folyamatosan borítanak a fejemre. Elegem van belőle. Nem ezért güriztem az aktív életem jelentős hányadában, hogy most ehhez a foshoz alkalmazkodjak ami most van. És ha csak annyi örömöm van a világban, hogy mindenkinek a szemébe mondjam a véleményemet a minősíthetetlen, vagy épp csak kritikán aluli viselkedéséről - tetteiről, akkor legyen. Nyilván nem fogom megváltani a világot, de nem is fogok bólogatni hozzá. És ha ettől kicsit is rosszul érzi magát a nyomorult aki okozta - tette, akkor már megérte aznap felkelnem.

    Ha én szar munkát végzek akkor azonnal kapom a visszajelzést. Miért lenne ez másképp velük? De ha ez nem tetszik nekik (nemzeti hovatartozás ide, vagy oda) akkor nyugodtan menjenek el dolgozni. Nem szégyen az. Én is abból élek. És még csak nem is zsákmányolok ki, csalok, lopok meg másokat közben!

    Ha nem így értetted, akkor fejtsd ki bővebben!