Egosoft X4
  • Jóózsf István #4613
    Repkedtem ma egy kicsit. Illetve még most is játékban vagyok, csak mielőtt elfelejtem megírom. Illetve egy kérdéssel kezdeném.: Mióta lehet fordítva leszállni egy "M"-es leszállóhelyre. Az hótziher, hogy régen ha szemből akartunk, akkor a játék automatikusan meg is forgatott. Most azért vettem észre, mert leszálltam, rohanok ki a hajóból és nem láttam magam előtt a dokk vezérlőpultját. De itt még nem esett le, hanem amikor a gyár elrakta a hajómat a kamrába (Még méltatlankodtam is, hogy ugyan mi a fallosznak, amikor üres az egész dokk?!?!?) És távoztomban megyek ugyanazon leszállóhely felé és akkor már leesett, hogy bizony az előhívó pult a másik végén van. Gyorsan kipróbáltam egy 8M-es dokkban is és oda-vissza engedte letenni a vasat.

    A másik ilyen dolog, hogy majdnem elhitette velem a komplexem, hogy megőrültem. A mostani futamom elején ránéztem a logikai nézetére a legújabb gyárnak és még állítgattam is a zöld csúszkákon (Eladható mennyiség) így megjegyeztem, hogy a fegyver részleg van legfelül. A mások oszlopban meg a Hullpart. Teszek - veszek leszállok felszállok, megint nézem a logikai nézetet és már nem ugyan az a sorrend. Előfordult már ilyen, de akkor konkrétan építkezés közben megváltozott a termelési lánc. Most is épül, de csak lakóterületeket húzom fel az igénynek megfelelően. Semmi olyan ami befolyásolná a láncot!

    Jocó!
    Említetted, hogy formációt váltottál és hatékonyabb lett a raj. Kifejtenéd bővebben? Melyik formációra váltottál és mit tapasztaltál?