Egosoft X4
  • Jóózsf István #4611
    A másik verziót választottad, mint én, de az lényegtelen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Sajnos, azt kell mondjam, hogy mostanában a sztori része, hogy anyagilag is hozzá kell járulnod a ügyhöz. Ééééssss, Ha minden igaz ez után még lesz talicskázás is. Amire én igazán kíváncsi lennék, de ahogy téged olvaslak...
    Nem csodálom, hogy elment a kedved... Majd megjön. Eljön az a pillanat, amikor már nem lesz tétel és akkor majd folytatod. Ez eddig minden X játékban így volt. Én is sokszor megszeppentem X hármakban, hogy azt meg hogy a picsába oldom meg. Aztán mégis meg lett oldva. Így vagy úgy!
    Nálam ugye teljesen más volt a helyzet, mert már komoly kereskedelmi hátteremmel röhögve fizettem ki azt a pénzt. Olyannyira, hogy nem is emlékszem ilyen momentumra! Ha agyonvernek sem mondtam volna meg, hogy ebben a sztoriban fizetni kell. Arra emlékszem, hogy a fő sztoriban kellett.
    Amúgy ez nem opcionális? Fizetni kell és kész?
    Amúgy most már azt is elárulhatom ,hogy azért akartam, hogy haladj a split sztorival, mert ha rendeződnek a soraik és létrejön a CUB, akkor elkezdik egymást irtani és közben terjeszkedni. Minek következtében ők maguk fogják kiirtani a Xenonok egy részét. Úgy már azért kicsit más lesz a helyzet, mint ha te bolygatnád meg az egyensúlyt!