Egosoft X4
  • Jóózsf István #4589
    Pont azért játszol vele, hogy ezeket az összefüggéseket kibogozd. Magamból kiindulva. "Unalmas lenne", ha minden flottul menne!
    Felszereltem egy Mirandát (Mod) úgy, ahogy soha nem tenném. A mod lehetőséget ad rá, hogy a fő ágyúit lecseréljük a behemót ágyúira. Plazma lövegeket raktam rá és flakkokat. Aztán elküldtem egymagában, hogy amit a Szabad családok hajógyár épít a kalózoknak csörgőket, kapja el. Volt mnár korábban ilyen kísérletem, egy másik módosított csodával, de az elvérzett! Ez viszont 15 kilométerről (mindig úgy táncikál, hogy az ellenséges hajó 10 km-nél közelebb ne kerülhessen) szép akkurátusan leszedegeti őket. Ha valamelyik mégis közelebb kerül, akkor jönnek a lövegek. A legtöbb eksön úgy zajlik, hogy találatot se kap! Nagyon hatékony.
    Úgy játszottam le öt-hat órát, hogy egy hajót sem foglaltam el. Viszont a fókuszvesztésem működik visszafelé is. Eddig az volt, hogy ha elvesztettem, kimentem egy űrsétára, (Lemostam az szélvédőt, políroztam a festést. stb) és visszajött. Most meg az volt, hogy unatkoztam, kimentem hegesztgetni és elbarmolódott. De a következő sétánál visszajött.

    A cimborám meglepett a Statisfactory-val:
    "Neked ez a játék kell!!!"
    "Jó'van! Vedd meg, csak ne nyaggass!"
    Sokkal szórakoztatóbb mint amilyennek a jücsübök alapján látszik. Legalábbis én pozitívan csalódtam benne! Jópofa ötletek vannak benne. Szép, amennyire ez lehet és hatalmas területet készítettek neki, ami egybefüggő, de mivel nem procgen nem lehet eltévedni benne. Nem lesz az, hogy reménytelenül sírdogálunk egy kőrakás tetején, hogy nem találunk haza. (Az iránytű ellenére) Szóval nekem bejött.
    Imitt amott előjön a korai hozzáférés, de nem vészes. Az X4 re hamarabb rá lehetne fogni, hogy "Korai!"