Egosoft X4
-
Jóózsf István #393 Eljátszogattam ezzel a teleportálás dologgal.
Mindenképp furcsa lesz a Ribörsz-féle: "Ott a hajód, azt' vagy azzal mész, vagy gyalog!" - után.
Ha jól értelmezem, akkor a teleportálás nem csak úgy lesz, hanem ki kell fejleszteni. Ez jó, mert feladat.... Viszont amíg nincs, addig "gyalog"
Aztán meg: Oké, hogy átugrom a mindenség másik felébe egy másik hajómba, de ahhoz ott kell lennie egy hajónak, tehát vagy én elviszem oda, vagy rábízom egy alkalmazottamra. Nagyjából azt is értem, hogy ezzel lassítani akartak minket, hogy ezzel is érdekesebb legyen a játék. Hisz előre (IS) kell gondolkodni. Etc.
Hiányozni fog a Borz, vagy a Borz utódja, bármi is legyen az. Ha mondjuk találok az X4-ben egy olyan hajót, mint az X3 Tavaszvirága (szinte ki sem szálltam belőle), akkor abból hármat-négyet... kell tartanom a világ sarkaiban, (Természetesen ugyanúgy konfigurálva mindet. Hiszen a fegyverek és bármik, amiket rá lehet aggatni, variálhatósága elég tág lesz) hogy ne jöjjek zavarba, ha az egyik úgy volt összerakva, hogy cirmoscicákat használt lövedéknek, míg a másik pirosgőzmozdonyokat.
Na mindegy is. Csak úgy mélázgattam!