Egosoft X4
  • RJoco
    #2978
    Jó lenne egy amolyan kisebb mindenes.
    Az egyik feladathoz valami nagyobb kell, mint a Nova, de konkrét méretet nem ír. Csak, hogy vigyek egy megfelelőbb hajót. Vagy valami ilyensmi.
    Illetve nagyon sok helyen nem tudok vásárolni semmit, mert nem megfelelő a raktér. Gondolom megtartották a raktérméretezést X3-ból, csak már nem olyan egyértelmű.
    Szóval, ha ércek nem is férnek bele, de egy M-es méretnek megfelelő nem lenne rossz. Ezért is gondoltam, hogy M-es hajó kellene...
    Split-ekkel még asszem nem találkoztam.

    Plot? Nekem most minden új, azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Illetve a frissítésnek köszönhetően fel kell vennem még egy pilótát az Elite-re. Röhej, egy már van rajta. Szóval megcsináltam egyszer, de úgy látszik rezetelődött.

    A ribörszös pálya nekem tényleg nem tetszett. Az ittenivel már nincs problémám, egész jól elvagyok vele.
    Az utazás mód sem rossz, sőt. Így van értelme a hatalmas szektoroknak, amiket kisebb rendszerekre is osztottak. Szerintem több az állomás. Az más kérdés, hogy talán kevesebb a rendszer.
    Az utazás módból a legegyszerűbb lassítani, ha kilépsz belőle és mindjárt tekersz egyet a sebességen lefele. Azonnal lelassulsz a hajó max sebességére. Legalábbis kis hajónál egy nagyon gyorsan megvan. Általában 10 km-re szoktam elkezdeni a műveletet.
    A másik mód, hogy 0-át nyomsz és akkor kapásból meg is állsz rövid úton. Ezt azért nem szeretem, mert utána megint görgőzhetek a sebességért.
    A sztrádára még nem léptem rá utazó módban. Nehéz eltalálni is, illetve néha normál módban is problémám van rálépéssel és rajta maradással.