Egosoft X4
  • Jóózsf István #2975
    Mire kell? Mert ugye előfordulhat, hogy csak egy "S", ha cikázni akarsz lövedékek között, de általános célra egy Nemezis vagy egy Sárkány, annak is a fosztogató verziója a fürgébb. Én most azzal intézem a dolgaim. Szinte semmi különbség a nemezishez képest. (Kicsit kezesebb, eggyel több puskája van, de nem állja annyira a golyózáport!)) Csak az a hosszú orra ne lenne! Mindenbe beleütöm, mert ugye shift+c-vel nyomom (nem kell a takarás)
    A lényeg: MINDENKÉPP SPLIT MOTORRAL SZERELTESD! Persze, könnyű annak, akinek több hajógyára van és a jogosítványokat is beszerezte az építésekhez!

    Apropó! Írtátok itt többen, hogy nem tetszett a ribörszben az autópálya. Akkor még nem értettem mi a baj vele... Most se, de nekem meg az utazó mód nem tetszik. Egyszerűen túl béna vagyok hozzá. Lusta vagyok kiszámolni mikor kell lassítani és a többi. És van egy konkrét bajom is, amit szeretném, ha megerősítenétek, vagy cáfolnátok, mert szerintem hiba és akkor szólok az egónak...: Utazó sebességgel nem lehet autópályára lépni. Legalábbis a szektorokat összekötőre (Szuperhájvé) nem. Ez így volt eddig is?

    És hogy álltok a plotokkal? Sztorizzunk már kicsit!
    Végre belefutottam egy olyan feladatba, amit nem tudok a rendelkezésemre álló eszközökkel csettintésre megoldani.
    Volt fejtörő is, ami nem annyira fejtörő, mint inkább türelem játék.
    Néha nem egyértelműek az utasítások...
    Igazi X hangulata van!

    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.04.04. 06:31:51