Egosoft X4
  • Jóózsf István #2906
    Átlátni? Minek? Csak a működését kell átlátni, arra meg ott a logikai nézet!
    Nálam minden komplexum olyan, mintha a Borg-ok építették volna! Hatékony és tömör!

    Zsolez!
    "Megfigyelésem szerint nem töltik fel a saját hajógyáraikat, így nem lehet hajót építeni..." Hááát, Erre lennél te. Én ugyan könnyen beszélek, mert a játéknak a gazdasági, kereskedelmi részét részesítem előnyben. Meg is sértődnék, ha nem én tölteném fel nyersanyaggal a világ összes hajógyárát, tehát nálam evidens...
    Ha te inkább megvásárolnád és használnád őket, akkor valóban jogos lehet a sérelmed.

    A Xenonok harci kedvéről/erejéről volt már érintőlegesen szó itt is. A béta fórumon meg állandóan megy a vita, hogy most épp erősek, vagy gyengék.
    Ha erősek leigázzák az egész világot. Ha gyengék őket irtják ki, akár teljesen. Mint nálam. Két kis rezervátumban élnek és bármennyi nerubolt nyomnak le a torkukon már nem tudnak erőre kapni. Kedvem, lenne eutanáziában részesíteni őket.
    Ha engem kérdeznétek, akkor arra szavaznék, hogy legyenek erősek, mert abban van kihívás. Játszhatjuk a világmegmentőt. Lehet őket céltáblának használni, ha épp nincs jobb dolgunk.
    Szóval; Kellenek a Xenonok. Ahhoz, hogy legyenek, erősnek kell lenniük! Másképp elmúlnak!
    Felvetődött, hogy legyen állítható a nehézségi szint, a Xenonok tekintetében, de a fejlesztők kábé hallani sem akarnak róla! Pedig most így belegondolva, egyáltalán nem lehetetlen. Hiszen, már megvannak a fokozatok, ide-oda állítgatják. (Számtalanszor vették már erősebbre - gyengébbre őket ) Annyi lenne csak a feladat, hogy megtartsák az összes beállítást és egy kapcsolót rendeljenek hozzá! De biztos csak én egyszerűsítem le túlságosan!