Egosoft X4
 • Jóózsf István
  #2820
  Van a játéknak egy hülyesége. (Még ha csak egy lenne...) Ami teljességgel érthetetlen. Ez nem 3.0-ás találmány. Azt sem tudom mikor kezdődött.
  Az van, hogy kifejezetten a Paranidok és kimondottan ebben a szektorban egyszercsak bekattannak és elkezdenek csatázni az én hajóimmal. Először azt hittem hogy a hajógyár védelmére otthagyott (Saját )Xenon K, és/vagy I ..ssza a csőrüket. El is küldtem őket máshova. És valóban, azóta csend is volt. De most megint előjött. Ez a nyomorult a bányászhajóimat kezdte leszedegetni. Kétszer kellett visszatöltenem miatta. Egyszer azért, mert lebecsültem a rakétavetőit... G-móver! Remélem a xenonok nem szoknak rá a rakétákra! Egy "K"-t tized ennyi idő alatt elintézek.

  Nem is tudtam, hogy "M"-es hajót is lehet "ugrasztani". (4:50) Természetesen visszamentem a relikviáért. Azt tervem, hogy kikísérletezem rajta az ideális fegyverzetet. Először felfegyvereztem ratatával, amit minden x4-es jücsüber használ és továbbra sem értem, hogy miért! Merthogy a lövedékei aránylag lassúak, van az az újratöltési szünet ami már az első alkalommal is a frászt hozta rám (A pulzusnál is van, de sokkal sűrűbb és ezáltal kiszámíthatóbb. Nem tudom, hogy van-e annál hátborzongatóbb, amikor egy fegyverről nem tudjuk, hogy mikor sül el!?!?!?) és szerintem a kelleténél gyorsabban melegednek túl. Lehet, hogy kicsit túlreagálom ezt a gatling utálatot. Az életben nagyon is szeretem őket. A ribörszben is szívesen használtam... De majd most...
  Most az van, hogy a nagy "balanszírozás" (De gyűlölöm ezt a szót! Főleg amikor Wéber Gábor a forma 1-es közvetítésekben INDOKOLATLANUL használja (Merthogy, ott ő használhatná a kiegyensúlyozás szót is!!!)) közepette elcseszték a plazma ágyúk karakterisztikáját. Eddig viszonylag gyorsan kilőtt három lövedéket, majd hűlt egy kicsit, és aztán megint kettőt és aztán megint kettőt és ez így folytatódott az idők végéig, amennyiben az ember fia folyamatosan nyomvatartotta a tűzgombot. (EGY FRÁSZT! Visszanéztem egy korábbi felvételen és ötöt lőtt az első sorozatban... Ebben a kis párbajban az látszik, hogy nem is tudom használni őket, mert olyan "esetlegesek". Teljesen más ritmusban működnek, mint eddig. Eddig valahogy össze tudtam hangolni a két fajta ágyút. Le is fogom szerelni a két plazmát és öt pulzus lesz fent! Mutatom inkább A mostani és a régi Annyira nem régi mert október 6.-i felvétel, ami 2.6-os de lehetne ez egy két héttel ezelőtti felvétel is!
  Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.02.21. 03:31:45