Egosoft X4
 • Jóózsf István
  #2806
  KB ahogy Tokrafan írja! Szeretnék én élni. Szoktam is. Ha jó idő van felpattanok a drótszamárra és bekarikázok a nagyfaluba teraszról-teraszra... De ahhoz is szükség van emberekre. Egyedül nem jó csinálni semmit. Csakhogy azok az emberek egyre unszimpatikusabbak. Mert például mi tetsszen nekem abban, hogy egy társaság (3 fő) leül a szomszéd asztalhoz, mindhárman előveszik az ostoba telefonjukat és simogatják. Ezt tudják akár másfél órán keresztül is! Legszívesebben odaballagnék egy vascsővel és a fejükbeverném, hogy amit csinálnak, az minősíthetetlen!
  Amellett szeretek sörözni, de mindenhol lassan már csak sopronit lehet kapni. ami jó, ha valaki szereti. Én speciel gyűlölöm az egész hejneken famíliát! (Ami nettó hülyeség, mert zlaty-t is szerettem és a gösser-t is, amíg lehetett kapni. Amik ugye szintén a henikéé. De ezek valahogy mintha mostohagyerekek lennének!)
  Nem ettől a játéktól függ az életem! De szeretem, ha valaki valamit megígér, vagy akárcsak kijelent, az legyen úgy! Mert különben segget csinál a szájából. Olyanból meg már van elég ebben a marketing szagú világban.
  Ez a fórum is azt a célt szolgálná, hogy a játékkal kapcsolatos élményeinket itt osszuk meg. NNNA! AZT' NEKTEK MILYEN ÉLMÉNYEITEK VANNAK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN??? Muuhahhahahahahaaaahha.
  Ez a fórum (És szerintem az egész világ) olyan mint az én baráti köröm. Nem mondom, hogy távolodunk egymástól, de egyre kevésbé látszunk a ködben! A köd pedig emberi "hülyeségből"- nemtörődömségből - rossz tulajdonságból áll. Nem (csak) a bennelévőkétől, hanem a környezettől, adott esetben az ego tehetetlenségétől is. Mi sem példázza ezt jobban, mint hogy.: Most is miről folyik a bájcsevej!?!?!
  Ti milyen játékkal kapcsolatos élményeteket osztanátok meg, ha lenne? Milyen klassz csatákat vívtatok!? ...Menő komplexumot építettetek!?!?! ...felfedeztetek valami eldugott kincset? Kiirtottatok minden fajt és most ott zokogtok az univerzum közepén egyedül!?!?!