Egosoft X4
  • Jóózsf István #2803
    Melyik esesdét használjam? A 250GB-os 970 evo m2 nvme-t ? Vagy az 1TB-os 970 pro m2 nvme-t?

    Viku drága! Tiszteljük már egymást annyira, hogy egyikünk sem akartja készakarva megbántani a másikat. Az hogy te (egyébként nem szokványos módon) megtaláltad a számításodat, életed értelmét, etc nem jelenti azt, hogy ezen a bolygón minden rendben van. Rám ez különösen igaz! Még nem vagyok szociopata, de az antiszociálison rég túlvagyok!
    Ebben a szellemben, ha valaki azt kívánja, hogy éljek (Úgy, mint azok, akik azt hiszik, hogy boldogok ebben a "CSODÁLATOS" világban), az elég nagy sértés! De zongorázzuk le: 50 éves vagyok. Nulla egzisztenciával. Keresek egy magamhoz illő, lehetőleg nemzőképes ellenkező nemű egyedet, és kezdjek vele társas életet élni. Nemzünk utódo(ka)t... Ha szerencsém van, mielőtt meghalok, még tanúja leszek, az első értelmes szavának!
    Maradjunk annyiban, hogy az én életem nem kompatibilis az általánosságokkal. Így az általános szabályokat -tanácsokat sem lehet rá alkalmazni.

    Több ilyen témájú filmet is készítettek, hogy: Megszállta a földet valami idegen faj, és emberről-emberre hódítják meg a népességet. Na én pont így érzem magam. Annak ellenére, hogy nem vagyok paranoiás!

    Jah, mellesleg van mod a nexuson a problémára, csak azt már elfelejtettem (ITT. Mert a játék fórumában is futottam ezzel egy kört!) megírni